Face face

Hypnotherapie en Integratieve psychotherapieWelkom

Wat is counseling?

Wat is integratieve psychotherapie?

Waarvoor kun je terecht?

Werkwijze

Wie ben ik?

Wil je contact?


Routebeschrijving

Met de auto:

Komend uit de richting Eindhoven via de A2: Neem de afslag Boxtel-Noord. Volg de Gestelseweg die overgaat in de Esscheweg. Je komt in Sint-Michielsgestel. Ga eerst rechts en dan 2x links, de Nieuwstraat op. Na ongeveer een kilometer ga je rechtsaf, naar de Sint Michielsstraat. Ga dan rechtdoor tot de rotonde, de straat heet daar Hoogstraat. Ga rechtdoor op de rotonde, richting Maaskantje/ Den Dungen.Volg de Hoogstraat. Na ongeveer 1 kilometer kom je bij de molen. Volg de bocht linksaf. Daarna de eerste straat rechts is Bramenbos. Bij de bocht kun je rechtdoor de Bostelstraat in. Het is het eerste huis aan de rechterkant. Aan de linkerkant is parkeergelegenheid (gratis).

Komend uit de richting Utrecht via de A2: neem afslag 22 Sint-Michielsgestel, sla linksaf. Na ca. 3,5 kilometer neem je op de rotonde de derde afslag naar Maaskantje. Volg de Hoogstraat. Na ongeveer 1 kilometer kom je bij de molen. Volg de bocht linksaf. Daarna de eerste straat rechts is Bramenbos. Bij de bocht kun je rechtdoor de Bostelstraat in. Het is het eerste huis aan de rechterkant. Aan de linkerkant is parkeergelegenheid (gratis).

Met het openbaar vervoer:
Het dichtstbijzijnde station is station 's-Hertogenbosch. Er is 1x per uur een rechtstreekse bus (156) naar Maaskantje. De busrit duurt ruim 20 minuten. Halte Pelikaanstraat, van daar 4 minuten lopen. Loop een klein stukje terug, en sla dan het Bramenbos in. Bij de bocht kun je rechtdoor de Bostelstraat in. Het is het eerste huis aan de rechterkant.

Twee keer per uur is er een bus (306) die stopt bij Gestelse Poort. Ga onder de rotonde door, de Hoogstraat op richting Maaskantje. Vandaar is het nog 20 minuten lopen. Zie verder onder 'Met de auto'.


 
  Face face